O altfel de sărbătoare a speranţei

O altfel de sărbătoare a speranţei

       Peste 32.000 de persoane din 6 județe ale Transilvaniei şi anume Alba, Sălaj, Bihor, Cluj, Mureș, Bistrița-Năsăud, împreună cu oaspeți și participanți din alte țări au luat parte la Festivalul Internațional „Sărbătoarea Speranței” cu Will Graham. Festivalul a avut loc la Sala Polivalentă, în perioada 21-22 octombrie 2017 şi a adunat în prima seară 8.500 de participanţi, în a doua seară 12.800 şi-n a treia seară 11.300. Au fost trei zile excepţionale în care ne-am bucurat de prezenţa lui Dumnezeu, sute de oameni au ales să-şi predea viaţa în mâna lui Dumnezeu la finalul mesajelor rostite de Will Graham şi Viktor Hamm. La mai bine de trei decenii de la vizita istorică în România a bunicului său, evanghelistul Billy Graham, care a predicat în spatele cortinei de fier pentru şapte oraşe, inclusiv Cluj Napoca, Will Graham a împărtăşit în acest weekend românilor, mesajul speranţei regăsite în Isus Hristos. Mai jos aveti mesajul lui Will Graham din ultima seară, iar celelalte mesaje le găsiţi pe canalul nostru de youtube: https://www.youtube.com/c/isaharus


“Isus este adevărul; adevărul pe care-l căutați. El este răspunsul la problemele dumneavoastră. Niciodată nu veți regreta că v-ați dedicat viața, Lui“, a spus Will Graham, de pe scena Sărbătorii Speranței. “Sunt aici ca să vă spun că Tatăl vostru Ceresc vă iubește și vă așteaptă să veniți acasă“, a adăugat Graham. 
         Alături de el s-a aflat corul Hope For Generations, format din peste 1.500 de tineri, acompaniați de pianistul jamaican Huntley Brown și Aaron Shust, compozitor și vocalist din SUA. Will este a treia generație a familiei Graham care propovăduiește Evanghelia în România. După turneul Billy Graham din 1985, tatăl lui Will, Franklin Graham, a vizitat Timișoara în anul 2008 (stadionul Dan Păltinișanu). De la Cluj, Will Graham va porni spre Charlottetown, Canada, unde în luna noiembrie va fi organizat un eveniment similar.
      “Am pornit la drum, intrând într-un fel de necunoscut, însă urmând sintagma “pasul credinței“ și putem spune acum, după ce a trecut Sărbătoarea, că l-am provocat pe Dumnezeul nostru, L-am pus la încercare, și El a răspuns. Efectiv în fiecare dintre seri am simțit acolo prezența lui Dumnezeu, ne-am bucurat de ea, și a fost minunat să vedem sute de oameni care s-au întors la Hristos sau care au făcut un pas înspre Hristos. Noi sperăm ca ceea ce s-a semănat în inima lor să răsară, să crească și să fie vieți transformate. Am putut vedea mii de oameni care au venit să asculte Evanghelia. Cred și că bisericile din Cluj și din împrejurimi au fost încurajate, alături de pastori – foarte mulți dintre ei ne-au cerut să repetăm evenimentul, să-l avem din nou“, a declarat pastorul Marius Sabou, președintele Asociației Festivalul Speranței.
Mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în aceste zile. Mai multe imagini pe pagina noastră de facebook. Pe curând!
     
Share

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.