Marinela Șaitiș a fost condusă pe ultimul drum (mesaje de la cei dragi)

Marinela Șaitiș a fost condusă pe ultimul drum (mesaje de la cei dragi)

Marți 12 Decembrie 2017 începând cu ora 13:00 a avut loc serviciul de înmormântare a celei ce a fost Marinela Șaitiș. Dumnezeu să mângâie familia îndurerată șă să rămână un sprijin pentru cei rămași în viață. Crina Șaitiș fiica dânsei care a fost în aceeași mașină zdrobită în urma accidentului, se simte mai bine și ne rugăm ca Dumnezeu să-i dea sănătate.

Mesaje primite de la cei dragi pentru Marinela Șaitiș și fiica ei:

  • Colega noastra draga Marinela Saitis (Vlaic) ne-a parasit. Diseara la ora 18 se va face o rugaciune pentru ea si pentru fiica ei accidentata grav iar inmormantarea va fi maine la ora 13. Nu te vom uita niciodata, Lena draga. Bunul Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau! (Tabara Ic Ponor)

  • Sincere condoleante nu imi vine sa cred ce am auzit Dumnezeu sa mangaie familia indurerata. (Baica Sorin Simona‎)
  • Condoleante familiei. Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Nu imi vine sa cred ca a plecat asa repede! (‎Carmen Daniela Durcau Ranta‎)
  • Dragii nostri Cornel Saitis, Corina si Crina,
    Nu ne-am asteptat si nu ne-am gandit ca asa de fulgeratoare va fi plecarea sorei Marinela, sotia si mama voastra, dintre noi. Suntem socati de aceasta veste, care ne-a taiat inimile. Suntem alaturi de dvs in rugaciuni, plangem cu inimile amarate, departe de voi, chiar daca nu intelegem planul lui Dumnezeu in acest moment. Credem, insa, ca, dincolo de durerea familiei si a celor ce va iubesc, El Stie si hotaraste ce este cel mai corect pentru vietile noastre, si nimeni nu i se poate impotrivi, caci este Suveranul vietii si mortii. Dumnezeu sa va mangaie inimile zdrobite, El sa o vindece pe Crina, care, am inteles, este la spital, El sa va intareascs! Va iubim! (Marcel si Ioana Saitis, misionari in Madagascar.)

  • Cu profunda durere si regret , transmitem si pe acerasta cale condoleante familiilor Vlaic si Saitis, in urma plecari fulgeratoare ( In accident ) a verisoarei noastre Marinela Saitis la cele vesnice. Domnul sa ne mangaie pe toti cu nadejdea revederi .Ne rugam deasemenea ca Domnul sa o insanatoseasca pe deplin pe Crina , fata verisoarei noasre Marinela Saitis care a ajuns in spital. (Catmiel Hozan)

 

Share

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.