Librăria Isaharus – inaugurare librărie la Bistrița

Librăria Isaharus – inaugurare librărie la Bistrița

Librăria Isaharus continuă procesul de extindere dupa Huedin, Cluj Napoca și Florești urmează Bistrița. O librărie care s-a născut în 2014 continuă să pună cărămidă pe cărămidă la temelia împărăției la Dumnezeu.

Miclea Isahar cel care a gândit acest proiect ne-a relatat următoarele: ”Am gândit acest proiect în 2014 pentru a oferi oamenilor șansa să fie mai aproape de adevăr, de cărți și de un mediu plăcut unde pot să găsească liniște și momente de relaxare însă dincolo de toate aceste aspecte pozitive dorim să fim o mărturie pentru cei care nu-l cunosc pe Dumnezeu, pentru cei care vor să cunoască adevărul și să-i sprijinim pe cei aflați în nevoi prin proiectele noastre sociale. Căutați să sprijiniți lucrarea noastră prin comenzi și donații. Dorim să avem propășire și să ducem la bun sfârșit tot ce am început dar pentru asta avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Vă mulțumim și dorim ca Dumnezeu să vă binecuvinteze!”

Sâmbătă, 10 Martie 2018, începand cu ora 11:00 va avea loc inaugurarea librăriei de pe strada Eroilor (colt cu str. Cuza Voda) nr.7, Bistrița.

Pentru cei prezenți în intervalul 11-12:30 am pregătit o serie de surprize. Invitați speciali: Victor Cimpean și Cornel Miclea autor de cărți și publicații creștine.

Pentru detalii și mai multe informații: 0740.905857 / www.isaharus.ro
Share

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.